Jump to content
НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ
ДЛЯ СПЕЦИАЛИСТОВ МЯСНОЙ ИНДУСТРИИ
Sign in to follow this  
krasilov

Снижение жирности и калорийности в вареных колбасах

Recommended Posts

Для снижения жирности в вареной колбасе, какие функции применяются для этого?
Можете посоветовать, за что ухватиться? Что бы уменьшить жирность и калорийность колбасных изделий, можете замена животных жиров на растительные жиры?
И какие в основ используют? какие бывают минуты и плюсы их?
прощу помощи у экспертов

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...

Important Information

Обновлены следующие документы: Terms of Use Privacy Policy