Jump to content
НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ
ДЛЯ СПЕЦИАЛИСТОВ МЯСНОЙ ИНДУСТРИИ
Sign in to follow this  
Зевс

Курица копчёная

Recommended Posts

Вот закоптил курочку.

Посол делаю всегда сухой с морской солью и беру немного смесь для курицы (собственного приготовления).

Посол 36 часов.

Курица весила 1750.г

Курицу я никогда не шприцую.

Температура в гриле 160°C, для того чтобы достичь внутренней температуры 76°C мне понадобилось более 4 часов.

У курочки я отрезал ляжку, там находилось немного сока.

Курица очень сочная и нежная, даже грудка.

post-7141-0-21997600-1465984429_thumb.jp post-7141-0-30209400-1465984446_thumb.jp post-7141-0-01100200-1465984462_thumb.jp post-7141-0-99944200-1465984480_thumb.jp post-7141-0-79242800-1465984503_thumb.jp post-7141-0-37846500-1465984516_thumb.jp post-7141-0-11463200-1465984582_thumb.jp post-7141-0-72464400-1465984605_thumb.jp post-7141-0-76697800-1465984626_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 237 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • Who Was Online

    0 Пользователей было Online за последний 24 часа

    There is no users online



×
×
  • Create New...

Important Information

Обновлены следующие документы: Terms of Use Privacy Policy