Jump to content
НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ
ДЛЯ СПЕЦИАЛИСТОВ МЯСНОЙ ИНДУСТРИИ

Recommended Posts

читаем статью, комментируем, статья из Корреспондента post-5424-0-94221900-1349895604_thumb.jp

post-5424-0-02396100-1349895635_thumb.jp

post-5424-0-96519500-1349895671_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Прошло три года... Вот уже в Европе всерьез обсуждают возможность потребления насекомых, как источник протеина. Причем даже не в виде переработанных белковых концентратов, а просто так, поджаренных кузнечиков, например.

http://www.foodnavigator.com/Market-Trends/Insect-economics-Insect-production-could-utilise-global-food-waste-to-produce-nutritionally-better-protein

http://www.foodnavigator.com/Market-Trends/How-can-industry-warm-the-Western-palate-to-eating-insects

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  



×

Important Information

Обновлены следующие документы: Terms of Use Privacy Policy