Jump to content
НЕЗАВИСИМЫЙ ПОРТАЛ
ДЛЯ СПЕЦИАЛИСТОВ МЯСНОЙ ИНДУСТРИИ

Кишечное производство. Наука и Практика. Демоверсия.

Sign in to follow this  

2 Screenshots

About This File

Электронная версия книги будет доступна для скачивания в ближайшее время.

Ориентировочная цена электронной версии будет составлять 1500 руб.

КИШЕЧНОЕ ПРОИЗВОДСТВО. НАУКА И ПРАКТИКА.

ISBN: 978-5-9901348-5-0

Авторы: Е.В. Сидорова, И.В. Сусь

Год издания: 2011

Количество страниц: 227

Название: Кишечное производство. Наука и практика.




User Feedback

Recommended Comments

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.








×
×
  • Create New...

Important Information

Обновлены следующие документы: Terms of Use Privacy Policy